(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
VUŘTGULÁŠ SE ZÁZVOREM
Potřebné ingredience
PRO 4 OSOBY - 5 DKG ČERSTVÉHO ZÁZVORU, 4 NOŽIČKY LIBERECKÝCH PÁRKŮ, 8 BRAMBOR, 1 CIBULE, KÁVOVÁ LŽIČKA SOLI, 1 POLÉVKOVÁ LŽÍCE GULÁŠOVÉHO KOŘENÍ, 1 POLÉVKOVÁ LŽÍCE KEČUPU, 1 POLÉVKOVÁ LŽÍCE SOJOVÉ OMÁČKY, JÍŠKA NA ZAHUŠTĚNÍ, TUK
Postup přípravy
NA TUKU OSMAŽÍM CIBULKU DO ZLATOVA, PŘIDÁM NAKRÁJENÝ LIBERECKÝ PÁREK, GULÁŠOVÉ KOŘENÍ, KEČUP, SŮL, NÁSLEDUJE ČERSTVÝ NASTROUHANÝ ZÁZVOR, SIROVÉ BRAMBORY NAKRÁJENÉ NA KOSTIČKY, SOJOVÁ OMÁČKA, ORESTUJI, PAK ZALIJI ASI 0,5 LITRU VODY, VAŘÍM 15 - 20 MINUT, NÁSLEDNĚ ZAHUSTÍM JÍŠKOU A PŘÍPADNĚ DLE CHUTI JEŠTĚ PŘIDÁM SŮL. DOBROU CHUŤ.
ZAČÍNÁME KLASICKY OSMAŽENÍM CIBULKY
PŘIDÁM LIBERECKÉ PÁRKY, KOŽENÍ, SŮL, SOJOVOU OMÁČKU, KEČUP
NÁSLEDUJE NASTROUHANÝ ZÁZVOR, STAČÍ CCA 5 DKG
POSLEDNÍ PŘIDÁVÁM BRAMBORY, VŠE KRÁTCE ORESTUJI, ZALEJI VODOU A VAŘÍM CCA 15 - 20 MINUT. KDYŽ JSOU BRAMBORY MĚKKÉ, TAK ZAHUSTÍM JÍŠKOU, PŘÍPADNĚ JEŠTĚ DOCHUTÍM - SŮL.......
DÍKY ZÁZVORU MÁ GULÁŠ MALIČKO JINOU CHUŤ, ALE URČITĚ VÁM ZACHUTNÁ. DOBROU CHUŤ :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé